Rainbow Six Siege

Legendaarinen Rainbow Six -pelisarja jatkaa menestyksekästä taivaltaan kohti kuolemattomuutta. Aina vanhasta Rogue Spearista uuteen Siege-versioon, Rainbow Six on viihdyttänyt pelaajia monella eri alustalla. Ja näyttää vahvasti siltä että Rainbow Six ilmoittautuu CoDin ja Battlefieldin rinnalle kisaamaan parhaan FPS-pelin tittelistä.

Peli julkaistaan PC:n lisäksi uusille Xbox One ja PlayStation 4 –pohjille, tarkoittaen sitä, että Siege tulee olemaan visuaalisesti paras Rainbow Six peli tähän asti. Ubisoft onkin investoinut aikaa ja rahaa pelin kehityksessä, eikä ihme, sillä kilpailu FPS-genressä on entistä tiukempaa.

Siege ottaa vaikutteita oikeista terrorisminvastaisista operaatioista, joissa taktinen osaaminen, tappava tarkkuus ja kokonaisvaltainen häivetekniikan hallinta yhdistetään jokaisessa tehtävässä. Tarina ei seuraa esimerkiksi Rainbow Six Vegasin tarinaa, vaan pelintekijöiden mukaan Siege on aivan oma tarinansa. Voit siis odottaa löytäväsi itsesi ympäri maailmaa suorittamassa sykettä nostattavia tehtäviä.

Pelissä toimitaan 5 vs 5 -periaatteella, eli kommunikointi muun joukkueen kanssa on erittäin olennainen osa tehtävien suorittamista. Vaikka uusin Battlefield 4 onkin vaikuttava peli reaaliajassa tuhoutuvalla ympäristöllä, Siege vie tämänkin mullistavan uudistuksen omalle tasolle: tehtävien aikana pelaaja voi esimerkiksi räjäyttää minkä tahansa seinän päästäkseen käsiksi vihollisiin tai pelastaakseen panttivangit.

Tehtäviin valmistautuminen viedään myös uudelle tasolle, sillä ennen tehtävän alkua Rainbow-tiimi voi lähettää miehittämättömän ilma-aluksen kohteeseen tutkimaan ympäristöä mahdollisimman toimivan taktiikan luomiseksi.